Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder og arrangementer ved Institut for Biologi

Ph.d. udvikler fremtidens fødevaretrend: Sukkertang

17.02.2020Frisk, sprødt og med en smagsnote af nødder. Sådan smager den nye superfood, madindustrien er ved at få øjnene op for. Men hvis tang skal på spisebordet, skal der ske noget i produktionen. Den skal nemlig være både bæredygtig og stor nok til, at virksomhederne kan tage fra. Den udfordring har erhvervs-ph.d. Teis Boderskov taget på sig sammen med Hjarnø Havbrug, Orbicon WSP og Aarhus Universitet.

fre 28 feb
13:15-14:00 | Institut for Biologi, C.F. Møllers Allé 3, bygning 1131-127
Michael Ladegaard: Biosonar adjustments during active target approach in toothed whales
Seminar: Zoofysiologi
fre 28 feb
11:00-13:00 | Institut for Biologi, Ole Worms Allé 1, bygning 1135-412
Planters rolle i kvælstofretentionen i danske vandløb
Kandidateksamen: Jeppe Brander Christensen, Akvatisk biologi