Aarhus Universitets segl

WP5 - Innovative tilgange

Hvad laver vi

Med arbejdspakke 5 vil SustainScapes kombinere innovative metoder og teknologier, især effektive algoritmer, Big Data Mining og satellit observationer. Jord observationer (EO) gør det muligt for os at studere og overvåge ændringer inden for forskellige aspekter af miljøet. Dette inkluderer ændringer i biodiversitet, arealanvendelse og landbrugsproduktion og er vigtige observationer arbejdet på tværs af vores arbejdspakker.

Hvordan gør vi det

Forskningen i arbejdspakke 5 vil fokusere på at kortlægge ændringer i arealanvendelse og bio-baseret produktion siden 1850 ved hjælp af historiske kort og overvågningsdata fra satelitter og fly. Derudover, vil der udvikles systemer til at spore ændringer i vegetation og terrænstruktur over tid ved hjælp af LiDAR- og radar-teknologi. Arbejdspakke 5 understøtter arbejdspakkerne 1-4 med det formål at skabe en cloud-løsning til visualisering af ændringer i landskabet over tid. 

Hvorfor gør vi det

SustainScapes holdet bag arbejdspakke 5 består af et stærkt team af eksperter inden for data science, GIS, programmering og remote sensing. Formålet er at udvikle en Cloud-løsning, der giver hurtige visualiseringer af landskaber på Android- og iPad-enheder. Derudover vil vi oprette en geospatial database, der både skal fungere som input til vores clod-løsning samt give indsigt i aktuelle og fremtidige ændringer inden for biodiversitet og produktion i Danmark. 

WP5 Team

PostDoc

Triven Koganti
📧

Researcher

Mette Balslev Greve
📧​​​​​​​

Researcher

Mette Vestergaard Odgaard
📧​​​​​​​​​​​​​​

Data Scientist

Derek Corcoran
📧​​​​​​​

Leder af WP5

Senior Scientist Mogens Humlekrog Greve
📧

Co PI af WP5

Professor Signe Normand
📧

Co PI af WP5

Assistant Professor Kasper Green Larsen
📧

International Co PI af WP5

Professor Mathias Disney
📧

International Co PI af WP5

Professor Patrick Hostert
📧