Aarhus Universitets segl

Aarhus Universitet bliver meget synlig på Naturmødet 2025

Gennem en lang række indslag på årets Naturmøde i Hirtshals sætter Aarhus Universitet og Ecoscience et markant aftryk på den forskningsbaseret vidensdeling for at sikre en fælles indsats for natur og miljø.

Partilederdebat. Foto: Signe Brokjær

Naturmødet 2025 nærmer sig, og vi er stolte over, at Aarhus Universitet er med til at sætte dagsordenen for den danske natur- og miljødebat. Som hovedarrangør på femten indslag, hvor de ti kommer fra Institut for Ecoscience, udgør AU en central aktør i den faglige formidling på de fire hovedscener: Thunderdome, Life, Learn og Roots. Der er alt i alt ca. 70 indslag på Naturmødets hovedscener i løbet af de tre dage Naturmødet afvikles.  
Indlæggene fra AU dykker ned i de nyeste forskningsresultater og innovative løsninger på de store udfordringer inden for klima, biodiversitet og bæredygtighed, og målet er at inspirere både landets politikere, fagfolk og naturentusiaster. Indslagene omfatter alt fra foredrag og debatter til workshops og interaktive aktiviteter.

En fælles stand for AU – et samlingspunkt for kreativitet og samarbejde

Som et nyt initiativ på årets Naturmøde har Aarhus Universitet sikret sig muligheden for at have en fælles stand, hvor kollegaer på tværs af institutter fra Ecoscience, Biologi, Agroøkologi, Miljøvidenskab, Husdyr- og Veterinærvidenskab samt DCE kan præsentere en bred vifte af den forskning, der sker på Aarhus Universitet. Standen er designet som et inspirerende mødested, hvor der vil være massevis af spændende oplæg, debatter, udstillinger, samtaler og aktiviteter.
Med en samlet indsats på Naturmødet ønsker vi at tiltrække et stort og mangfoldigt publikum, der vil forstå, hvordan vores forskning hjælper med at løse nutidens miljømæssige udfordringer.
Målet med den fælles stand er at give et samlet og nuanceret billede af den vigtige forskning, der foregår på tværs af AU’s institutter, og samtidig skabe et unikt samlingspunkt, hvor både besøgende og kollegaer kan mødes og blive inspireret.

Direkte videndeling

Hos Aarhus Universitet brænder vi for at formidle den nyeste viden og skabe dialog om, hvordan vi bedst beskytter og forvalter vores natur. Vi ser frem til at dele eksperternes passion og resultater på Naturmødet 2025 – og håber, at få nogle dage fyldt med inspiration, læring og grundlaget for nye samarbejdsmuligheder.

Læs mere om Naturmødet 2025 her: https://naturmoedet.dk/