Aarhus Universitets segl

Biologi og Ecoscience deltager i Naturmødet 2023

Kom og oplev de 27 forskellige indslag de to institutter i år byder ind med på Naturmødets scener i Hirtshals. Det hele løber af stablen fra torsdag den 11. maj til og med lørdag den 13. maj.

Se alle programpunkter fra institutterne her nedenfor og find det fulde program for Naturmødet i appen https://naturmoedet.dk/naturmoedet-2023/hent-appen  eller på hjemmesiden her https://naturmoedet.dk/naturmoedet-2023/program-for-naturmoedet-2023

Base i Peter Grønkjærs sommerhus

De to institutter har i år en 'social base' i Peter Grønkjærs sommerhus, der ligger lige over for Roots scenen på Naturmødet (se kort nederst). Her er der rigtig god mulighed for hygge og networking med kollegaer og samarbejdspartnere m.fl. og afslapning med en kop kaffe mellem arrangementer.

Der vil alle dage være ’personale’ tilstede i huset, som står for at lave kaffe, holde orden, hjælpe med praktiske ting mm. Vi medbringer desuden beachflag, foldere, skilte etc. til at tydeliggøre institutternes deltagelse i Naturmødet.

Klik på tidsplanen for at zoome

Hvis I har nogen spørgsmål til noget, er I altid meget velkomne til at kontakte Signe (signe.brokjaer@bio.au.dk, 53173454) eller Katja (kbl@bio.au.dk, 60176382) 

Mange hilsner,

Naturmøde-planlægningsgruppen

Katja og Signe