Samarbejde om forskning og innovation

På Institut for Biologi samarbejder vi med virksomheder og offentlige aktører.

Oftest bliver en konkret problemstilling omskrevet til et forskningsprojekt, der generer ny viden til fælles gavn for alle partnere og det omkring liggende samfund. Et samarbejde mellem din virksomhed og vores forskere kan foregå på mange måder og under forskellige rammer: fra kortere projektsamarbejder til flerårige strategiske partnerskabsaftaler.

Her på siden kan du finde inspiration og læse eksempler på, hvordan et samarbejde med os kan se ud.

Kontakt

Er du i tvivl om, hvordan du får taget hul på dialogen om samarbejde, er du altid velkommen til at kontakte os. På instituttet har vi en erhvervsambassadør, der kan hjælpe dig i gang og henvise til de konkrete forskere, der kan være relevante at komme i dialog med.