Aarhus Universitets segl

Jens-Christian Svenning modtager pris

Professor Jens-Christian Svenning har modtaget Ernest Haeckel-prisen for sit exceptionelle bidrag til forskning inden for især økologi, men også evolutionsbiologi, geografi og antropologi.

Billede af Jens-Christian Svenning
Foto: Else Magård

Ernest Haeckel-prisen uddeles hvert andet år af The European Ecological Federation for at hædre en ledende forsker, som har bidraget til den europæiske økologiske forskning. Prisen blev uddelt første gang i 2011. Modtageren inviteres til at give en keynote præsentation ved EEF kongressen, som afholdes hvert andet år, og vil ligeledes modtage et certifikat og en medalje. Jens-Christian Svenning modtog prisen torsdag den 24.november 2022 under den netop afholdte EFF kongres i Metz, Frankrig med cirka 900 fysiske deltagere.

”Jeg er særligt glad for denne store anerkendelse fra European Ecological Federation, da den jo dækker hele 18 nationale økologiforsknings-selskaber fra i alt 20 lande og dermed repræsenterer mine kolleger indenfor den økologiske forskning bredt i Europa. Det er en stor ære og meget værdsat,” siger professor Jens-Christian Svenning.

Læs mere om Ernst Haeckel-prisen

Læs mere om EEF kongressen