Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Til gymnasier og folkeskolen

Grundet corona vil vi ikke tage imod besøg i foråret 2021. Hvis I er interesseret i alternative muligheder, kan I skrive til Ian Marshall (ianpgm@bio.au.dk) for at høre mere.
Vi udvikler lige nu idéer til foråret 2021, så hold jer opdateret her på siden.

Undersiderne er rettet mod elever og lærere i folkeskoler og gymnasier.

Besøgsservice på Biologi

Besøgsservice er et tilbud til gymnasie- og folkeskoleelever. Der tilbydes en række faglige arrangementer med spændende indhold, der kan bruges i forbindelse med undervisningen i biologi. I forbindelse med arrangementet får eleverne et indblik i de områder, der forskes i på Biologi. Man kan også kombinere et besøg på Biologi med besøg på andre naturvidenskabelige fag. 

Biologilærerdag - for gymnasier

Biologilærerdag er for dig, der kunne tænke dig ny og spændende inspiration til gymnasieundervisningen i biologi. Biologi afholder hvert år et arrangement for gymnasielærere, hvor du kan komme og suge til dig af viden fra forskere, der arbejder med mange forskellige områder inden for biologien. På siden kan du finde programmer fra arrangementerne de foregående år. Nye arrangementer vil blive publiceret på siden.

Salg fra instituttet

Fra Institut for Biologi, Ny Munkegade, er det muligt at købe bananfluer. Kontaktoplysninger og yderligere information herom findes på siden.