Aarhus Universitets segl

Studiemiljø

Studiemiljøet på biologi har sit centrum i Biologiens Hus, kaldet Biohuset. Det er en bygning med vandrehal, læsesal og grupperum, hvor studerende mødes omkring faglige og sociale aktiviteter. Her er samlinger af feltlitteratur og fagbøger, og her bor Bio-Geo Bladet og Biologisk Fagudvalg, som informerer medstuderende om, hvad der foregår på studiet. Den lille biologioase er med til at give dig et fast tilhørsforhold til uddannelsen, for der vil du næsten altid støde ind i venner og bekendte.

Når du starter på studiet

Når du starter på studiet, vil du blive hjulpet i gang af ældre studerende, der fungerer som tutorer i den første tid. Tutorerne tilrettelægger et program med ekskursioner, foredrag, fællesspisning og andre sociale aktiviteter. Tutorerne hjælper også med at organisere læsegrupper, hvor du og nogle medstuderende mødes for at forberede jer til timer eller eksamener.

Foreninger

Der er i det hele taget masser af tilbud på biologiuddannelsen ud over de skemalagte, fx boldklubben GD Bio-Bold, festforeningen Biogas og Kulten, som arrangerer feltture til naturskønne lokaliteter.

Visninger
Hør biologistuderende fortælle om studiet, studiemiljøet og hvorfor de har valgt at læse biologi
Visninger
Mød biologistuderende Jacob Storgaard og få her et indblik i det sociale liv på biologistudiet
Visninger
Mød biologistuderende Maria Rasmussen, og få her et indblik i livet som biologistuderende på Institut for Biologi