Nyheder og arrangementer

Professor fra Institut for Biologi i LIVE-foredrag den 17. maj

11.05.2021Som modtager af en af Forsknings- og Undervisningsministeriets fem EliteForsk-priser i 2021 deltager professor Signe Normand i en foredragsaften i Videnskabernes Selskab på mandag den 17. maj. Her vil hun – sammen med de 4 andre prismodtagere – holde et foredrag om sin seneste forskning. Arrangementet livestreames, og det er gratis at se med. Mere information om arrangementet kan findes på Facebook og Videnskabernes Selskabs hjemmeside

Professor Signe Normand modtager EliteForsk-prisen 2021

06.05.2021Professor i biologi Signe Normand fra Aarhus Universitet er blandt de fem modtagere af EliteForsk-prisen 2021. Samtidig er der EliteForsk rejsestipendier til seks ph.d.-studerende fra Aarhus Universitet – heraf to på henholdsvis Institut for Datalogi og Institut for Bioscience. Priserne bliver overrakt ved et arrangement i Uddannelses- og Forskningsministeriet den 10. august.

Jens-Christian Svenning øverst på Reuters' Hot list

29.04.2021Danmarks mest indflydelsesrige klimaforsker holder til på Institut for Biologi. "Reuters' Hot list" er en oversigt over de mest citerede klima-forskere i verden. Professor Jens-Christian Svenning ligger nummer 1 i Danmark og nummer 101 i verden.

man 17 maj
19:00-21:00 | Online (via Facebook) eller i Selskabets Ny Mødesal
Professor fra Institut for Biologi i LIVE-foredrag
ons 19 maj
14:00-16:00 | Online
Rewilding og græsning på en sydamerikansk savanne
Ph.d. forsvar: Julia Carolina Mata, Økoinformatik og biodiversitet
man 31 maj
14:15-15:59 | The AIAS Auditorium, if possible. Virtually, if not.
How to get fat: Measuring the foraging behaviour of whales and seals
AIAS Seminar: Mark Johnson, AIAS Fellow
fre 04 jun
14:00-15:00 | Online
A critique of the spectral species concept: are satellites diamonds in the sky?
BIOCHANGE SEMINAR SERIES